Programma Tickets

18.04.2024

Over de Bogen zoekt crew!

https://o-festival.nl/over-de-bogen-zoekt-crew/

Wil je onderdeel zijn van een uniek wandelconcert dat door 4 wijken in Rotterdam loopt? Of woon je zelf wel vlakbij of naast de befaamde Hofbogen? Meld je dan nu aan als vrijwilliger voor het samenwerkingsproject ‘Over de Hofbogen’. 

Tussen 17 en 26 mei 2024 slaan de Rotterdamse Dakendagen en O. Festival for Opera. Music. Theatre. de handen ineen. Op de pagina hier vind je meer informatie!

Wat ga je doen?
Van 17 t/m 26 kunnen bezoekers dagelijks tussen 12:00 – 20:00 uur over het dak vanaf het Luchtpark naar de snelweg lopen. Tijdens de wandeling kom je op verschillende punten langs de route installaties van kunstenaarsduo Strijbos & Van Rijswijk tegen. Deze audiokunstwerken brengen de stad muzikaal tot leven door live stadsgeluiden te verweven met muziek.

Als vrijwilliger bij Over de Bogen help je de bezoekers op weg, voorzie je deze van koptelefoons, draag je zorg voor de veiligheid van de installaties, beantwoord je vragen en help je met online kaartjes kopen.

Er is een mogelijkheid op verschillende diensten in te schrijven of aan te geven dat je meerdere diensten wilt doen. Houdt er rekening mee dat je tijdens je dienst buiten bent en misschien zelf ook een paar stappen moet zetten.

Overige informatie
De vrijwilligersperiode is van 16 t/m 26 mei; De vrijwilligersdiensten en roosters gaan via O. 

Je kunt je aanmelden via crew@o-festival.nl en krijgt dan een formulier om je beschikbaarheid door te geven.

Rotterdamse Dakendagen is alleen verantwoordelijk voor haar eigen vrijwilligersdiensten tijdens het festival Rotterdamse Dakendagen 2024; Als je ook werkt voor de Rotterdamse Dakendagen, zorg dan dat je geen dubbele diensten draait. 

Meest recente berichten

Altijd up to date

Meld je aan voor de O. nieuwsbrief

Locatie

O. gebruikt haar stad als podium en decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkel, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

This website uses cookies to optimize the user experience and to optimize our service. Detailed information and how to withdraw consent at any time can be found in our privacy policy.

I understand