Programma Tickets

30.06.2021

Podcast 2021 | Afl. 2 – CLUB GEWALT | Zijn ze nou helemaal bevlogen?

https://o-festival.nl/podcast-2021-afl-2-club-gewalt-zijn-ze-nou-helemaal-bevlogen/

Is Club Gewalt de Rock’n Roll-fase voorbij en toe aan een hypotheek? Sanna Elon Vrij en Anne van de Wetering praten over de voor- en nadelen van het werken als groep, nóg meer alter-ego’s, hun basale bestaansrecht en internationale ambities.

Bekijk de (video)podcast hieronder via YouTube of klik hier om te beluisteren via Spotify.

De voorstelling Antropoceen, de musical is te zien tijdens O. van 23 t/m 29 augustus 2021. Klik hier voor meer info & tickets.

Kunstenaars, componisten, makers, zangers. Het is een intrigerend soort. Wat bezielt deze mensen om deze tijden dit werk te blijven doen? In ‘Zijn ze nou helemaal bevlogen?’ gaat Simone van Hulst met makers in gesprek, om geïnitieerd te raken in de wondere wereld van bezieling.

Interviews: Simone van Hulst
Technische leiding: Björn Plooster
Algemene ondersteuning: Lian Meijaard

Meest recente berichten

Altijd up to date

Meld je aan voor de O. nieuwsbrief

Locatie

O. gebruikt haar stad als podium en decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkel, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

This website uses cookies to optimize the user experience and to optimize our service. Detailed information and how to withdraw consent at any time can be found in our privacy policy.

I understand