Programma Tickets

13.04.2021

WORM X O. = O. LAB

https://o-festival.nl/worm-x-o-o-lab/

WORM en O. – Partners in crime! De komende jaren bundelen we de krachten en investeren structureler in de kraamkamer van de vernieuwing van opera en muziektheater.

In 2021 presenteren we als primeur: O. Lab in WORM! O. Lab is één grote creative space waar makers actuele onderwerpen oppakken en nieuw werk ontstaat. Of mislukt, dat kan én mag ook in een lab. Tijdens O. Lab delen makers hun ideeën en bevindingen als eerste met jou. Loop naar binnen en laat je verbeelding de vrije loop.

Met O. Lab in WORM als ultieme testomgeving geven we ruimte aan het experiment, brengen we publiek en makers bij elkaar in maakprocessen en bevragen we live en online uitdagingen van de nieuwe tijd. We Inspireren kunstenaars om buiten gebaande paden te treden en stimuleren informele netwerken, kennisontwikkeling en alternatieve vormen van kunstbeleving. In O. Lab staat de dialoog centraal en kan je als publiek ons festival mede vormgeven.

Lees hier alles over de samenwerking in de eerste WORM x O. Festival Blog, door Tobias Kokkelmans (O. festivaldramaturgie en artistiek beleid).

O. 2021 gaat door: we verplaatsen het festival naar 23 – 29 augustus!  De verkoop van passe-partouts is gestart. Het volledige programma maken we bekend op ma 10 mei om 14.00 uur. En vanaf dan kun je ook dagtickets en losse tickets kopen.

Always up to date

Sign up for the O. newsletter

Locatie

O. gebruikt haar stad als podium en decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkel, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

This website uses cookies to optimize the user experience and to optimize our service. Detailed information and how to withdraw consent at any time can be found in our privacy policy.

I understand