Programma Tickets

16.06.2021

Podcast 2021 | Afl. 1 – QUARANTAINE EILAND | Zijn ze nou helemaal bevlogen?

https://o-festival.nl/o-podcast-afl-1-quarantaine-eiland-zijn-ze-nou-helemaal-bevlogen-2021/

Quarantaine Eiland is de raadselachtige vierde gast in de podcast naast Davy Pieters, Tobias Kokkelmans (O.) en Hernán Schvartzman (OPERA2DAY), makers van de locatievoorstelling op en over dit wonderlijke gebied. Een gesprek in het Engels over deze en vorige epidemieën, de verhalen en geschiedenissen van het eiland en over het voorrecht weer te kunnen samenwerken en muziek te maken.

Bekijk de (video)podcast hieronder via YouTube of klik hier om te beluisteren via Spotify.

De voorstelling Quarantaine Eiland is te zien tijdens O. van 23 t/m 29 augustus 2021. Klik hier voor meer info & tickets.

Kunstenaars, componisten, makers, zangers. Het is een intrigerend soort. Wat bezielt deze mensen om deze tijden dit werk te blijven doen? In ‘Zijn ze nou helemaal bevlogen?’ gaat Simone van Hulst met makers in gesprek, om geïnitieerd te raken in de wondere wereld van bezieling.

Interviews: Simone van Hulst
Technische leiding: Björn Plooster
Algemene ondersteuning: Lian Meijaard

Meest recente berichten

Altijd up to date

Meld je aan voor de O. nieuwsbrief

Locatie

O. gebruikt haar stad als podium en decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkel, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

This website uses cookies to optimize the user experience and to optimize our service. Detailed information and how to withdraw consent at any time can be found in our privacy policy.

I understand