Programma Tickets

04.08.2021

Podcast 2021 | Afl. 4 – O. LAB: LOKROEP | Zijn ze nou helemaal bevlogen?

https://o-festival.nl/podcast-2021-afl-4-o-lab-lokroep-zijn-ze-nou-helemaal-bevlogen/

In het kader van het nieuwe makerslaboratorium O. Lab (i.s.m. partner in crime WORM) ontmoeten we de makers Anouk Beugels en Lisse Knaapen (O. Lab: Lokroep). We praten met ons en elkaar over het hervormen van musical, het volgen van je eigen route en het belang van experiment. Naast een zelfgemaakte citroencake worden we ook getrakteerd op een live optreden van Lisse.

Bekijk de (video)podcast hieronder via YouTube of klik hier om te beluisteren via Spotify.

O. Lab is één grote creative space in WORM waar makers actuele onderwerpen oppakken en nieuw werkt ontstaat. Of mislukt, dat kan én mag ook in een lab. Want: niets is kant en klaar. Alles is een work in progress. Tijdens O. Lab delen makers hun ideeën en bevindingen als eerste met jou. Loop naar binnen en laat je verbeelding de vrije loop tijdens O. van 23 t/m 29 augustus 2021. Klik hier voor meer info & tickets.

Kunstenaars, componisten, makers, zangers. Het is een intrigerend soort. Wat bezielt deze mensen om deze tijden dit werk te blijven doen? In ‘Zijn ze nou helemaal bevlogen?’ gaat Simone van Hulst met makers in gesprek, om geïnitieerd te raken in de wondere wereld van bezieling.

Interviews: Simone van Hulst
Technische leiding: Björn Plooster
Algemene ondersteuning: Lian Meijaard

Meest recente berichten

Altijd up to date

Meld je aan voor de O. nieuwsbrief

Locatie

O. gebruikt haar stad als podium en decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkel, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

This website uses cookies to optimize the user experience and to optimize our service. Detailed information and how to withdraw consent at any time can be found in our privacy policy.

I understand