Programma Tickets

08.02.2022

Dudok X O. 2022

https://o-festival.nl/dudok-x-o-2022/

Dudok Real Estate, Dudok Horeca Groep en O. Festival for Opera. Music. Theatre. slaan de handen ineen. Met deze samenwerking verbinden de partijen horeca, monumentaal vastgoed en festival-programmering. Tijdens O. (Rotterdam, 20 t/m 29 mei 2022) worden op verschillende unieke Rotterdamse locaties voorstellingen en concerten georganiseerd, waarbij gastvrijheid, beleving en verbinding centraal staan.

Marjolein Smits van Oyen (Commercieel Asset Manager, Dudok Real Estate):
“Onze veelal monumentale gebouwen zijn uniek vanaf de buitenkant. Door samen te werken met O. kunnen we ook de bínnenkant toegankelijk maken voor publiek, met een programma dat reikt van kleinschalig en knus tot groots en meeslepend. Alles kan bij ons en zo ook bij hen. Dit werkt prettig samen en geeft naast fantastische voorstellingen ook ons vastgoed een beetje terug aan de stad.”

 Robert Wittenberg (Brand manager, Dudok Horeca Groep):
“Dudok is een warm verbindend merk, dat mensen van alle rangen en standen samenbrengt. O. brengt elk voorjaar makers en publiek uit binnen- en buitenland samen in de Maasstad. Dudok Horeca Groep draagt vanuit haar horeca- en evenementenlocaties met plezier bij aan dit grensverleggende operafestival in Rotterdam. Wij verheugen ons op onze samenwerking om de komende jaren een plek te bieden waar makers en publiek elkaar ontmoeten en in het hart raken.”

Hans Blik (Zakelijk directeur, O.):
“We zijn erg blij met deze samenwerking. Dudok is een partner die historische plekken in de stad nieuw en eigentijds leven inblaast, zoals O. met respect voor de historie, opera en muziektheater vernieuwt en aan verhalen van de stad verbindt. Daarom passen O. en Dudok zo goed bij elkaar. Samen met Dudok laten we op nieuwe plekken in de stad de zangstem van nu horen.”

Het volledige programma van O. wordt eind maart bekend gemaakt, dan start ook de verkoop van (dag)tickets via o-festival.nl.

O. is een tiendaags internationaal festival voor opera, muziek en theater met verrassende voorstellingen van spannende makers op verschillende locaties in Rotterdam. O. vindt plaats van 20 t/m 29 mei 2022.

De Dudok Horeca Groep is sinds 1991 een gevestigd merk in de Nederlandse horeca, evenementenbranche en wereld van patisserie. Het bedrijf omvat een groot aantal horeca- en evenementenlocaties en een eigen bakkerij.

Dudok Real Estate is een jonge ambitieuze ontwikkelende investeerder in vastgoed. De vastgoedportefeuille bestaat momenteel uit circa 300.000 m², waaronder Diepeveen, HAKA, Hofbogen en De Glasfabriek, plus een aantal forse ontwikkelingen die in 2022 gerealiseerd gaan worden.

Meest recente berichten

Altijd up to date

Meld je aan voor de O. nieuwsbrief

Locatie

O. gebruikt haar stad als podium en decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkel, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

This website uses cookies to optimize the user experience and to optimize our service. Detailed information and how to withdraw consent at any time can be found in our privacy policy.

I understand