Programma Tickets

13.03.2024

Avond van de Belofte met o.a. Andrea Voets, Arturo den Hartog en de Amazones

https://o-festival.nl/avond-van-de-belofte-met-o-a-andrea-voets-arturo-den-hartog-en-de-amazones/

De Avond van de Belofte is een voorproefje op O. 2024 exclusief voor O. Talent Scouts donateurs op dinsdag 26 maart a.s. in Baanhof. Tijdens deze feestelijke avond maak je kennis met jong talent, nemen we je mee in het verhaal van het talentontwikkelingsprogramma en krijg je een exclusieve sneak peek in het programma van het festival van 16 – 26 mei.

Erbij zijn? Word dan nu O. Talent Scout!

Primeur! Tijdens deze speciale avond in Baanhof zijn er live performances van de Amazones, Roi Soleil en Arturo den Hartog, en ook artistiek leider van Resonate Productions Andrea Voets is van de partij.

De Amazones is een spetterend, jong en vernieuwend muziektheatercollectief. Zij maken activistische voorstellingen en zetten zich in voor een mooiere wereld voor iedereen. Tijdens de Avond van de Belofte presenteren zij een lied uit hun nieuwe voorstelling, die dit voorjaar in première gaat.

Arturo den Hartog is een van de meest getalenteerde jonge zangers die klassieke muziek afwisselt met andere stijlen. Tijdens O. 2022 was hij te zien bij een O. First Date en bij O. 2023 in de internationale topper Prisoner of the State van David Lang. Bij O. 2024 zit Arturo in de cast van Steefs O.2 Show. Een veelgevraagd zanger in vele muziektheaterprojecten.

Andrea Voets (Resonate Productions) maakt muziekjournalistiek door diepgaande, sociale journalistiek te combineren met muziek, tot optredens en podcasts die emotionele blinde vlekken in de samenleving aan het licht brengen. Tijdens O. 2023 presenteerde zij de work in progress O. Lab: Instant Musical Journalism, waarvan bij O. 2024 de volledige theatrale radioshow FOR REAL te zien is.

De getalenteerde popstar Roi Soleil maakt ‘Frenglish pop with a dash of queer glitter’. Matthijs Rijsdijk liet zich hiervoor inspireren door de Franse koning Louis XIV; beter bekend als de Zonnekoning. Tijdens de Avond van de Belofte krijg je een voorproefje van zijn nieuwe EP ‘A La Lumière’.

Meest recente berichten

Altijd up to date

Meld je aan voor de O. nieuwsbrief

Locatie

O. gebruikt haar stad als podium en decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkel, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

This website uses cookies to optimize the user experience and to optimize our service. Detailed information and how to withdraw consent at any time can be found in our privacy policy.

I understand