Programma Tickets

24.02.2023

Avond van de Belofte met Arturo den Hartog en Anouk Beugels & Charlotte Dommershausen

https://o-festival.nl/avond-van-de-belofte/

De Avond van de Belofte is een voorproefje op O. 2023 exclusief voor O. Talent Scouts donateurs op dinsdag 28 maart a.s. in Theater Rotterdam. Tijdens deze feestelijke avond maak je kennis met jong talent, nemen we je mee in het verhaal van het talentontwikkelingsprogramma en krijg je een exclusieve sneak peek in het programma van het festival van 17 – 27 mei.

Erbij zijn? Word dan nu O. Talent Scout! (wervingsperiode loop t/m 12 maart)

Primeur! Tijdens deze speciale avond in Theater Rotterdam zijn er o.a. live performances van regisseur en artistiek leider Anouk beugels en componist Charlotte Dommershausen en een van de meest getalenteerde jonge zangers Arturo den Hartog.

Anouk Beugels en Charlotte Dommershausen (Stichting NANOEK) ontwikkelen musicals met als missie het Nederlandse musicalgenre te innoveren. Met brave new people maken zij brave new musicals. Bij O. 2021 toonden zij de works in progress van Storm, Lokroep en Niet Antigone in O. Lab. Tijdens de Avond van de Belofte presenteren de makers een preview van een aantal nieuwe composities van een nieuwe musical.

Arturo den Hartog is een van de meest getalenteerde jonge zangers die klassieke muziek afwisselt met andere stijlen. Hij was tijdens O. 2022 te zien bij een O. First Date en volgde afgelopen zomer de eerste workshop sessie door Claron McFadden. Arturo is veel gevraagd zanger in vele muziektheaterprojecten.

Meest recente berichten

Altijd up to date

Meld je aan voor de O. nieuwsbrief

Locatie

O. gebruikt haar stad als podium en decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkel, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

This website uses cookies to optimize the user experience and to optimize our service. Detailed information and how to withdraw consent at any time can be found in our privacy policy.

I understand