Programma Tickets

05.07.2021

O. coronaproof festival – Toegang zonder testen

https://o-festival.nl/o-coronaproof-festival-toegang-zonder-testen/

Update: het festival gaat door, de aangescherpte overheidsmaatregelen (ingegaan per 10 juli jl.) zijn niet van toepassing op O. in augustus!

Minder dan 2 maanden te gaan! Met de lichten (bijna) volledig op groen. Wij zijn helemaal ready. Staat O. van ma 23 – zo 29 aug al in jouw agenda? Wacht niet te lang met bestellen van (dag)tickets via deze pagina, want voor je het weet…

O. wordt coronaproof en als 1,5 meter evenement georganiseerd. Dat betekent toegang zonder test- en/of vaccinatiebewijs. De capaciteit van de meeste locaties blijft daarmee beperkt. Ook bij mogelijk verdere versoepelingen richting augustus blijft de veiligheid voorop staan en het aantal bezoekers op de locaties verantwoord.

Goed voorbereid naar O.? Bekijk hier de ‘Plan je bezoek’ pagina voor praktische tips & trucs. De pagina wordt de komende maand up to date gehouden met de laatste info.

Meest recente berichten

Altijd up to date

Meld je aan voor de O. nieuwsbrief

Locatie

O. gebruikt haar stad als podium en decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkel, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

This website uses cookies to optimize the user experience and to optimize our service. Detailed information and how to withdraw consent at any time can be found in our privacy policy.

I understand