Programma Tickets

03.03.2023

Toekenning Nieuwe Makersregeling Roi Soleil

https://o-festival.nl/toekenning-nieuwe-makersregeling-roi-soleil/

O. ontvangt in samenwerking met Club Gewalt de Nieuwe Makersregeling van Fonds Podiumkunsten voor een ontwikkelingstraject van Roi Soleil: Frenglish pop with a dash of queer glitter. Een boost van €100.000 voor de artistieke groei van de persona van de Rotterdamse zanger en performer Matthijs Rijsdijk. Roi Soleil was al eerder te zien tijdens O. in mei 2022 met The Papillon Tour. Een take over bij O. in Club BIT met zijn Frenglish pop bangers, na de EP-release ‘de Zonnekoning’.

Word nu O. Talent Scout en maak mogelijk dat O. deze makers kan blijven ondersteunen in hun ontwikkeling, met o.a. coaching & makers-trajecten. Én maak kennis met Roi Soleil met tijdens de speciale Avond van de Belofte op 28 maart, exclusief voor O. Talent Scouts.

De teller staat op 41 O. Talent Scouts, op naar de 100! Doneer nu via o-festival.nl/talent. Let op: de wervingsperiode voor O. Talent Scouts loopt t/m zondag 12 maart.

Meest recente berichten

Altijd up to date

Meld je aan voor de O. nieuwsbrief

Locatie

O. gebruikt haar stad als podium en decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkel, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

This website uses cookies to optimize the user experience and to optimize our service. Detailed information and how to withdraw consent at any time can be found in our privacy policy.

I understand