Programma Tickets

24.05.2022

Verrassing! Di 24 mei 19:30 | Oekraïens concert | de Doelen Studio

https://o-festival.nl/verrassing-di-24-mei-1930-oekraiens-concert-de-doelen-studio/

Extra! We presenteren een speciaal Oekraïens verrassingsconcert in de Doelen Studio op dinsdagavond 24 mei om 19:30 uur. Gratis en voor niets.

Nova Opera-solist Andrіі Koshman brengt de muziek van hedendaagse Oekraïense componisten, begeleid door de Deens-Oekraïense pianiste Elisabeth Nielsen en celliste Zhanna Marchinska. Werken van Valentyn Silvestrov, Serhii Zazhytko, Andrii Merkhel, Yana Shliabanska, Serhii Vilka en Zoltan Almashi worden gepresenteerd. Het produceren van het concertprogramma begon in Oekraïne met de steun van het Huis van Europa in 2021 en werd onderbroken door de oorlog. Sommige werken zijn geschreven tijdens de Russische inval in Oekraïne en zullen voor het eerst in Rotterdam worden uitgevoerd.

Meest recente berichten

Altijd up to date

Meld je aan voor de O. nieuwsbrief

Locatie

O. gebruikt haar stad als podium en decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkel, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

This website uses cookies to optimize the user experience and to optimize our service. Detailed information and how to withdraw consent at any time can be found in our privacy policy.

I understand