Programma Tickets

17.03.2021

VIAJERO DEL AMOR [A Lover’s Journey] reloaded 

https://o-festival.nl/viajero-del-amor-a-lovers-journey-reloaded/

VIAJERO DEL AMOR [A Lover’s Journey] reloaded is een poëtisch performance-concert over liefde en migratie in de vorm van een Spaanse les. De performance eert het leven en de moed van meer dan 180 Venezolanen, die afgelopen jaren zijn omgekomen bij hun poging om het land per boot te verlaten. In een muzikale wereld, die tussen opera, jazz en pop in ligt, spreekt Lester over gedwongen migratie en ongelijkheid.

O. 2021 gaat door: we verplaatsen het festival naar 23 – 29 augustus!  De verkoop van passe-partouts is gestart. Het volledige programma maken we bekend op ma 10 mei om 14.00 uur. En vanaf dan kun je ook dagtickets en losse tickets kopen.

Meest recente berichten

Altijd up to date

Meld je aan voor de O. nieuwsbrief

Locatie

O. gebruikt haar stad als podium en decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkel, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

This website uses cookies to optimize the user experience and to optimize our service. Detailed information and how to withdraw consent at any time can be found in our privacy policy.

I understand