Programma Tickets

18.08.2021

Podcast 2021 | Afl. 6 – MOBY DICK, at last Queequeg speaks | Zijn ze nou helemaal bevlogen?

https://o-festival.nl/podcast-2021-afl-6-moby-dick-at-last-queequeg-speaks-zijn-ze-nou-helemaal-bevlogen/

In het kader van de O. 2021 voorstelling ‘Moby Dick, at last Queequeg speaks’ reisde regisseur Gorges Ocloo af naar de studio van Björn. Gorges is één van de meest bevlogen makers die we spraken voor deze reeks. Dompel je onder in de belichaamde, beeldende wereld van Gorges, je blik op de wereld van opera zal ongetwijfeld veranderen.

Bekijk de (video)podcast hieronder via YouTube of klik hier om te beluisteren via Spotify.

De voorstelling ‘Moby Dick, at last Queequeg speaks’ is te zien tijdens O. op maandag 23 augustus 2021. Klik hier voor meer info & tickets.

Kunstenaars, componisten, makers, zangers. Het is een intrigerend soort. Wat bezielt deze mensen om deze tijden dit werk te blijven doen? In ‘Zijn ze nou helemaal bevlogen?’ gaat Simone van Hulst met makers in gesprek, om geïnitieerd te raken in de wondere wereld van bezieling.

Interviews: Simone van Hulst
Technische leiding: Björn Plooster
Algemene ondersteuning: Lian Meijaard

Meest recente berichten

Altijd up to date

Meld je aan voor de O. nieuwsbrief

Locatie

O. gebruikt haar stad als podium en decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkel, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

This website uses cookies to optimize the user experience and to optimize our service. Detailed information and how to withdraw consent at any time can be found in our privacy policy.

I understand