Programma Tickets

O. organiseert in mei digitaal professionals programma

O. Professionals programme 2021

Hoewel O. is verplaatst naar augustus kiezen we ervoor het jaarlijkse professionals-programma wél door te laten gaan in mei, online! Op dinsdag 11 en woensdag 12 mei a.s. geven we professionals de kans elkaar digitaal te ontmoeten. Het programma is packed met presentaties, artist talks, speed dates, verschillende online performances en previews, video-pitches en een paneldiscussie over het thema In/Equality on the Digital Stage. En, er blijft ruimte voor onverwachte ontmoetingen, chats en (digi)drinks.

O. Network Meeting

Onderdeel van het digitale programma vol presentaties, discussies en performances is de O. Network Meeting. Dit is dé jaarlijkse internationale netwerkbijeenkomst en hét moment om in contact te komen met je internationale collega’s. Online koppelen we makers met programmeurs, gezelschappen met theaterdirecties en booking agents met podia. Dat doen we in 1-op-1-sessies, rondetafelgesprekken en speed dates.

Bekijk hier het voorlopige programma

Het online (live) programma vindt plaats WORM en wordt mede mogelijk gemaakt door Dutch Performing Arts, Fedora en Creative Europe.

Contact

We kijken er ontzettend naar uit je (via scherm) te ontmoeten op 11 en 12 mei a.s. Mocht je nog vragen hebben over het programma, neem dan contact op met Joeri van Spijk, producent Professionals Program 2021 via joeri@o-festival.nl.

Altijd up to date

schrijf je in voor de O. nieuwsbrief

Locatie

O. gebruikt haar stad als podium en decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkel, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

Deze website gebruikt cookies voor het optimaliseren van de gebruikersbeleving en het optimaliseren van onze service. Gedetailleerde informatie en hoe je toestemming op elk gewenst moment kunt intrekken, vind je in ons privacybeleid.

Ik begrijp het