Programma Tickets

O. Talent Scouts

Doneer en support operamakers van de toekomst!

O. HEEFT NU
TALENT SCOUTS

Word nu O. Talent Scout!

De wervingsperiode voor O. Talent Scouts 2023 is momenteel verstreken. Wanneer je nu O. Talent Scout wordt, geldt jouw lidmaatschap voor O. 2024.

Ben jij fan van O.? Vind jij het net als wij essentieel dat de nieuwe generatie operamakers de ruimte krijgt om spannend nieuw werk te maken, risico’s te nemen en een carrière te bouwen? En vind je het net als wij onverteerbaar dat die ruimte niet vanzelfsprekend is? Word O. Talent Scout!

Als O. Talent Scouts help je het festival met jouw (jaarlijkse) donatie om jonge talenten aan zich te binden. Je bent al een O. Talent Scout vanaf €100. Donateurs ontvangen een uitnodiging voor twee personen voor de jaarlijkse Avond van de Belofte en interessante extra’s zoals voorrang op kaartverkoop.

Met jouw financiële support kan O. deze makers ondersteunen in hun ontwikkeling. Hoe doen we dat?

O. Lab
We geven makers de kans om in O. Lab works-in-progress en prototypes van voorstellingen aan publiek te presenteren, en een dag te werken in creative space WORM aan een onderzoeksvraag.

Open calls & opdrachten
We zetten open calls uit, gaan gesprekken aan met makers en selecteren nieuw werk. Daarnaast verlenen we opdrachten voor bijzondere (locatie)projecten aan makers en betrekken we talentvolle performers bij formats zoals First Dates.

Matchmaker
We koppelen verschillende makers via ons (inter)nationale netwerk aan collega festivals en podia, producenten en collega makers.

Coaching & makers-trajecten
We begeleiden jaarlijks enkele makers via verschillende trajecten, en zijn als (co)producent betrokken bij het ontwikkelen van nieuw werk of onderschrijven de artistieke kwaliteit van een subsidieaanvraag.

Als O. Talent Scout help je het festival bij het doorzetten van al deze activiteiten.

De Avond van de Belofte werd mede mogelijk gemaakt door Theater Rotterdam.

Doneer nu, en pak zelf een belastingvoordeel mee. O. is een culturele ANBI-instelling, waardoor de Geefwet op je bijdrage van toepassing is. Reken hier gemakkelijk de kosten uit voor een gift aan O., na aftrek van eventuele belastingvoordelen. Wil je je bijdrage direct vastleggen in een periodieke overeenkomst, download dan hier het formulier.

De Avond van de Belofte

De Avond van de Belofte is een voorproefje op O. 2024 exclusief voor donateurs. Tijdens deze feestelijke avond maak je kennis met jong talent, nemen we je mee in het verhaal van het talentontwikkelingsprogramma en krijg je een exclusieve sneak peek in het programma van het festival in mei 2024.

Altijd up to date

Meld je aan voor de O. nieuwsbrief

Locatie

O. gebruikt haar stad als podium en decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkel, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

This website uses cookies to optimize the user experience and to optimize our service. Detailed information and how to withdraw consent at any time can be found in our privacy policy.

I understand