Programma Tickets

Plan je bezoek

Goed voorbereid naar O.? Check deze praktische tips en tricks

PLAN JE BEZOEK

Je komt op deze pagina meer te weten over je bezoek aan het festival door naar beneden te scrollen of rechts in het menu te zoeken. Zo vind je info over wat ‘coronaproof’ betekent en waar je rekening mee moet houden voorafgaand en tijdens je bezoek. Lees op deze pagina ook meer over de bereikbaarheid en toegankelijkheid van de festivallocaties. Graag geven we je ook een paar praktische tips, opgesteld samen met onze partners. De meest gestelde vragen over O. vind je in het menu, klik klik.

Een coronaproof festival

O. 2021 is coronaproof. We organiseren O. met de veiligheid van onze bezoekers, medewerkers en artiesten als eerste prioriteit. Daarom volgen we de maatregelen van het RIVM, passen we de voor (de binnenstad van) Rotterdam aanvullende geldende regels toe en nemen we de COVID-19-protocollen van de brancheverenigingen in acht.

O. heeft een beperkte capaciteit als gevolg van de landelijke en lokale regelgeving. Op elke locatie is rekening gehouden met de afstand van 1,5 meter, bijvoorbeeld wat betreft zaalopstelling of (buiten)locatie maar ook in het artistiek concept van een voorstelling. Het festival en de programmering is volledig afgestemd op de 1,5 meter realiteit. O. is daarmee een festival zonder toegangstest of vaccinatieverplichting.

Mondmaskers zijn niet verplicht, maar neem er voor de zekerheid eentje mee voor de (kleine) verplaatsingen van en naar je zitplaats. Op locaties is desinfectie-materiaal aanwezig.

Om iedereen een veilig festivalbezoek te kunnen bieden hebben we onderstaande checklist opgesteld. We vragen je dringend om voor je bezoek aan O. deze checklist door te nemen. Elke kaartkoper ontvangt de dag een service mail met daarin de checklist. Daarnaast bevat de service mail updates en aanvullende informatie.

We vragen je om voorafgaand aan je bezoek een gezondheidscheck te doen:

I. Heb je in de afgelopen 24 uur een of meerdere van onderstaande klachten last gehad?
• Hoesten
• (Milde) Verkoudheidsklachten zoals loopneus of keelpijn
• Verhoging of koorts
• Benauwdheid
`
II. Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met een of meerdere van bovenstaande klachten, in het bijzonder koortsverschijnselen en/of benauwdheidsklachten?

III. Heb je het coronavirus gehad en is dit de afgelopen 5 dagen vastgesteld (via een lab-test)

IV. Heb je een huisgenoot/gezinslid met het coronavirus en heb je in de afgelopen 5 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?

Indien je een of meerdere van deze bovenstaande vragen met JA beantwoordt kunnen we je helaas niet welkom heten op het festival. We verzoeken je dan ook niet naar het festival te komen.

Toegankelijkheid

O. is een open en gastvrij festival en wil voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom werken we samen met onze locatiepartners nauw samen om ook toegankelijk te zijn voor mensen met een (matige) beperking. Het programma van O. is voor een groot deel toegankelijk voor bezoekers met een fysieke, auditieve, visuele en cognitieve beperking.

Per festivallocatie is op onze site informatie te vinden over de fysieke toegankelijkheid van het gebouw en/of het terrein. Klik hier voor de toegankelijkheid per festivallocatie.

Per voorstelling wordt onder praktische informatie met icoontjes gecommuniceerd. Icoontjes geven hierbij aan of de voorstelling en/of locatie toegankelijk is voor mensen met een auditieve, visuele of fysieke beperking. Ook wordt geïnformeerd over de (gezongen) taal, boventiteling en/of verdere bijzonderheden zijn zoals gebruik van stroboscoop of hard geluid.

Heb vragen over toegankelijkheid? Bekijk de meest gestelde vragen of stuur een mail naar lian@o-festival.nl.

Kunnen wij je ergens bij helpen?

Bekijk hier de FAQ!

Heb je een (andere) vraag over O.? We helpen je graag verder! Een overzicht van alle meest gestelde vragen kun je vinden op de FAQ pagina. 

Bekijk hier de FAQ!

Always up to date

Sign up for the O. newsletter

Locatie

O. gebruikt haar stad als podium en decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkel, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

This website uses cookies to optimize the user experience and to optimize our service. Detailed information and how to withdraw consent at any time can be found in our privacy policy.

I understand