Programma Tickets

Plan je bezoek

Goed voorbereid naar O.? Check deze praktische tips en tricks

PLAN JE BEZOEK

Je komt op deze pagina meer te weten over je bezoek aan het festival door naar beneden te scrollen of rechts in het menu te zoeken. Zo vind je info over de bereikbaarheid en toegankelijkheid van de festivallocaties. Graag geven we je ook een paar praktische tips, opgesteld samen met onze partners. De meest gestelde vragen over O. vind je in het menu, klik klik.

Toegankelijkheid

O. is een open en gastvrij festival en wil voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom werken we samen met onze locatiepartners nauw samen om ook toegankelijk te zijn voor mensen met een (matige) beperking. Het programma van O. is voor een groot deel toegankelijk voor bezoekers met een fysieke, auditieve, visuele en cognitieve beperking.

Per voorstelling wordt onder praktische informatie met icoontjes gecommuniceerd. Icoontjes geven hierbij aan of de voorstelling en/of locatie rolstoeltoegankelijk is. Ook wordt geïnformeerd over de (gezongen) taal, boventiteling en/of verdere bijzonderheden zijn zoals gebruik van stroboscoop of hard geluid.

Heb vragen over toegankelijkheid? Bekijk de meest gestelde vragen of stuur een mail naar lian@o-festival.nl.

Kunnen wij je ergens bij helpen?

Bekijk hier de FAQ!

Heb je een (andere) vraag over O.? We helpen je graag verder! Een overzicht van alle meest gestelde vragen kun je vinden op de FAQ pagina. 

Bekijk hier de FAQ!

Always up to date

Sign up for the O. newsletter

Locatie

O. gebruikt haar stad als podium en decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkel, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

This website uses cookies to optimize the user experience and to optimize our service. Detailed information and how to withdraw consent at any time can be found in our privacy policy.

I understand