Tickets

Ben jij die enthousiaste O. teamplayer die we zoeken?

Lijkt het je leuk deel uit te maken van de O. 2021-crew? Wil je ervaring op doen bij een festivalorganisatie? Heb je altijd al eens backstage willen komen? Maak je graag vrienden?

Of, steek je gewoon graag de (gewassen!) handen uit de mouwen voor hét tofste operafestival van Nederland? Meld je dan aan als crew member voor O. 2021.

O. is ondenkbaar zonder een team van enthousiaste festivalmedewerkers. Dankzij jou verloopt O. op rolletjes en voelen bezoekers zich helemaal O.! Want, je bent als medewerker het gezicht van het festival want JIJ ontvangt onze gasten (met die brede glimlach van je!).

O. crew member zijn tijdens O. is natuurlijk ook gewoon heel erg leuk! Je werkt samen met meer dan zestig superleuke collega’s. Samen zetten jullie je op vrijwillige basis in voor het festival, maar daar staat het een en ander tegenover. Zo regelen we extra’s voorafgaand en tijdens het festival: van kick-off meeting tot sneak previews van voorstellingen en van mini-cursussen (CV-booster!) tot crew drinks. En een O. crew shirt zit ook in de package. Je weet.

Wij zoeken voor coronaproof editie in augustus (ma 23 – zo 29 aug) medewerkers voor:

  • Kaartverkoop
  • Ticket controle
  • Publieksbegeleiding
  • Locatie hosting
  • Rollerskate promotie

Aanmelden

Ben je enthousiast geworden? Heb je er zin an? Stuur dan een mailtje naar crew@o-festival.nl en we nemen contact met je op.

Kunnen wij je ergens bij helpen?

Bekijk hier de FAQ!

Heb je een (andere) vraag over O.? We helpen je graag verder! Een overzicht van alle meest gestelde vragen kun je vinden op de FAQ pagina. 

Bekijk hier de FAQ!

Altijd up to date

schrijf je in voor de O. nieuwsbrief

Locatie

O. gebruikt haar stad als podium en decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkel, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

Deze website gebruikt cookies voor het optimaliseren van de gebruikersbeleving en het optimaliseren van onze service. Gedetailleerde informatie en hoe je toestemming op elk gewenst moment kunt intrekken, vind je in ons privacybeleid.

Ik begrijp het