Programma Tickets

Meest gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Kaartverkoop

Waarom wordt €2 orderkosten in rekening gebracht?

Per online bestelling brengt O. (eenmalig) €2 in rekening, het betreft hier kosten voor het gebruik maken van het kaartverkoopsysteem en het betaalplatform.

Heb je een dagticket of passe-partout dan betaal je niet voor elke bestelling €2.

Passe-partout

Hoe werkt het bestellen van voorstellingstickets met een passe-partout?

Ga naar het programma, klik op voorstelling in het programma, op de dag waarvoor je een passe-partout hebt gekocht. Klik op ‘koop tickets’ en nu zie je het kaartsoort ‘passe-partout €0’ verschijnen. Van dit ticket kun je er nu max. 1 bestellen.

Mocht je het kaartsoort niet zien dan kan het zijn dat je een voorstelling hebt gekozen die niet op de dag speelt waarvoor je het passe-partout hebt gekocht. Mocht je dan nog steeds niet het kaartsoort zien, log dan voor de zekerheid uit je account en log daarna weer opnieuw in. Mocht je het dan nog steeds niet zien, stuur dan een e-mail naar tickets@o-festival.nl.

 

 

Dagtickets

Hoe koop ik een dagticket?

Bovenaan de dagtickets pagina vind je de dagen waarvoor dagtickets beschikbaar zijn. Maak daar je keuze, klik op ‘koop tickets’ om je dagticket af te rekenen. Zodra je hebt betaald ontvang je een mail bevestiging en is je dagticket gekoppeld aan je e-mailadres. LET OP: je hebt nu nog geen toegang tot voorstellingen, voor elke voorstelling die je wilt bezoeken bestel je een los ticket via het programma.

De verkoop van dagtickets start op maandag 10 mei 2021.

Locaties

Hoe zijn de locaties te bereiken?

De locaties van O. zijn op vele manieren te bereiken. In de stad is er een uitgebreid netwerk van bussentrams en de metro. Op diverse stations zijn OV fietsen te huur, een makkelijke manier om de stad te verkennen. Lees hier alles over bereikbaarheid.

Check ook tips op onze plan je bezoek-pagina.

Toegankelijkheid

Zijn alle voorstellingen Nederlands gesproken?

De meeste voorstellingen zijn ‘Language No Problem’, dat wil zeggen dat je zonder kennis van taal van de voorstellingen kunt genieten. Indien er boventiteling aanwezig is staat dit op de voorstellingspagina met een icoontje aangegeven.

Organisatie

Zoeken jullie nog medewerkers voor het festival?

Ja! We zijn altijd op zoek naar mensen die tijdens het festival willen helpen. Stuur een mailtje naar crew@o-festival.nl of check deze pagina.

Overig

Ik heb nooit een bericht ontvangen over mijn gekochte tickets voor het afgelaste festival in mei 2020, hoe zit dat?

We hebben nadat bekend werd dat het festival in mei 2020 niet door kon gaan contact opgenomen met alle kaartkopers. In dit bericht hebben we een oproep gedaan het festival en onze makers te steunen met een donatie, maar ook een refund behoorde tot de mogelijkheid. Het kan zijn dat de verschillende e-mailberichten destijds in de SPAM-box zijn beland.

Graag vragen we je contact op te nemen met het festival via tickets@o-festival.nl zodat we je alsnog kunnen informeren over de mogelijkheden.

Always up to date

Sign up for the O. newsletter

Locatie

O. gebruikt haar stad als podium en decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkel, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

This website uses cookies to optimize the user experience and to optimize our service. Detailed information and how to withdraw consent at any time can be found in our privacy policy.

I understand