Programma Tickets

15.04.2021

O. 2021 gaat door

https://o-festival.nl/o-2021-gaat-door-we-verplaatsen-het-festival-naar-augustus/

We moesten wachten. We wilden ook even wachten want het had zomaar gekund… Inmiddels weten we meer: een festival in mei is niet mogelijk. Maar in augustus wel! O. 2021 vindt plaats van maandag 23 t/m zondag 29 augustus!

De verkoop van passe-partouts tickets voor het festival is nu gestart. Het volledige programma wordt maandag 10 mei a.s. om 14.00 uur bekend gemaakt, vanaf dan kun je ook direct (dag)tickets kopen.

“Een festival zonder ‘live’ podiumkunsten, zonder ontmoetingen, zonder de stad… Dat is een festival zonder beleving. En dat is juist waar O. voor staat. Daarom geen online festival in mei, maar een feest in augustus. ”
– Artistiek directeur Guy Coolen

Meest recente berichten

Altijd up to date

Meld je aan voor de O. nieuwsbrief

Locatie

O. gebruikt haar stad als podium en decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkel, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

This website uses cookies to optimize the user experience and to optimize our service. Detailed information and how to withdraw consent at any time can be found in our privacy policy.

I understand