Programma Tickets

15.04.2021

O. 2021 gaat door

https://o-festival.nl/o-2021-gaat-door-we-verplaatsen-het-festival-naar-augustus/

We moesten wachten. We wilden ook even wachten want het had zomaar gekund… Inmiddels weten we meer: een festival in mei is niet mogelijk. Maar in augustus wel! O. 2021 vindt plaats van maandag 23 t/m zondag 29 augustus!

De verkoop van passe-partouts tickets voor het festival is nu gestart. Het volledige programma wordt maandag 10 mei a.s. om 14.00 uur bekend gemaakt, vanaf dan kun je ook direct (dag)tickets kopen.

“Een festival zonder ‘live’ podiumkunsten, zonder ontmoetingen, zonder de stad… Dat is een festival zonder beleving. En dat is juist waar O. voor staat. Daarom geen online festival in mei, maar een feest in augustus. ”
– Artistiek directeur Guy Coolen

Altijd up to date

schrijf je in voor de O. nieuwsbrief

Locatie

O. gebruikt haar stad als podium en decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkel, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

Deze website gebruikt cookies voor het optimaliseren van de gebruikersbeleving en het optimaliseren van onze service. Gedetailleerde informatie en hoe je toestemming op elk gewenst moment kunt intrekken, vind je in ons privacybeleid.

Ik begrijp het