Programma Tickets

26.01.2022

Doneer en maak locatievoorstelling Gabber4Life mogelijk

https://o-festival.nl/gezocht-gabbers-met-geld/

O. heeft een crowdfunding opgezet voor een bijzonder locatieproject van een Rotterdams makersduo dat wij samen met Scapino Ballet willen presenteren tijdens het festival. Help ons mee dit te realiseren!

Gabber4Life van theatermakers Hajo Doorn en Louis van der Waal (De Vrolijke Brigade) wordt een ode aan gabber, de oer-Rotterdamse muziekstroming uit de jaren ’90. In een muziektheatervoorstelling over de geschiedenis van gabber worden opera en hardcore en ‘hakken’ en moderne dans samengebracht op een rauwe locatie.

We hebben minimaal €15.000 nodig om een lege fabriekshal in het Westelijk haventerrein tijdens O. om te toveren tot een theatrale gabber ervaring die het legendarische party-gevoel moet gaan evenaren. Doneer en ontvang bijvoorbeeld als tegenprestatie een ticket voor de voorstelling.

Zakelijk directeur Hans Blik over waarom Gabber4Life zo typisch O. is:

“O. brengt verhalen van de stad en verbindt de stad door middel van die verhalen met de wereld. Gabber is ontstaan in Rotterdam en heeft grote invloed gehad op de ontwikkeling van de dance cultuur wereldwijd. Samen met de makers vertellen we dit oer-Rotterdamse verhaal op een waanzinnige locatie en we verbinden keiharde beats met operastemmen en moderne dans. Dat kan alleen in Rotterdam. Dat kan alleen bij O.!”

Meest recente berichten

Altijd up to date

Meld je aan voor de O. nieuwsbrief

Locatie

O. gebruikt haar stad als podium en decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkel, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

This website uses cookies to optimize the user experience and to optimize our service. Detailed information and how to withdraw consent at any time can be found in our privacy policy.

I understand