Programma Tickets

16.12.2021

Joost Heijthuijsen versterkt artistiek team O.

https://o-festival.nl/joost-heijthuijsen-versterkt-artistiek-team-o/

Per 1 januari a.s. komt Joost Heijthuijsen het O. team versterken. Als lid van het artistieke team gaat Joost nauw samenwerken artistiek directeur Guy Coolen. In zijn rol als scout, programmamaker en festivaldramaturg wordt Heijthuijsen o.a. verantwoordelijk voor de ontwikkeling van O. Lab en de stadsprojecten van het festival.

“Hallo Rotterdam! Met mijn ervaring in het organiseren van cutting edge festivals (Incubate in Tilburg) en het programmeren van inclusief theater (Amare in Den Haag) kijk ik ernaar uit om de grenzen op te rekken van wat opera en muziektheater kunnen zijn. Dankzij de visionaire programmering van Guy Coolen en mijn voorganger Tobias Kokkelmans is O. al gevormd tot een gezichtsbepalend festival in Nederland en een baken in de internationale wereld van opera en muziektheater. Ik kan niet wachten om O. verder vorm te geven; het beste van de wereld naar Rotterdam te halen en in Rotterdam de wereld laten zien wat er in de Lage Landen gebeurt. We zien elkaar in mei 2022!” – Joost Heijthuijsen

Meest recente berichten

Altijd up to date

Meld je aan voor de O. nieuwsbrief

Locatie

O. gebruikt haar stad als podium en decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkel, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

This website uses cookies to optimize the user experience and to optimize our service. Detailed information and how to withdraw consent at any time can be found in our privacy policy.

I understand