Programma Tickets

10.03.2022

Gastoptredens Brigitte Kaandorp en Alex Klaasen in Steefs O. Show

https://o-festival.nl/gastoptredens-brigitte-kaandorp-en-alex-klaasen-in-steefs-o-show/

Op 21 en 22 mei 2022 schittert de eerste coproductie van Luxor en O. Festival for Opera. Music. Theatre. in het oude Luxor Theater. Naast artistiek leider Steef de Jong, drie ijzersterke castleden en een 70-koppig orkest zijn er gastoptredens weggelegd voor Brigitte Kaandorp en Alex Klaasen.

Theatermaker Steef de Jong, onder andere bekend van De Modern Art Revue en winnaar van de Mary Dresselhuys prijs (2017), neemt het publiek mee in een bonte revue van opera en cabaret, samen met zijn ijzersterke castleden Dook van Dijck, Valentina Toth en Job Greuter. De muziek in Steefs O. Show wordt live uitgevoerd door het 70-koppige Codarts Symphony Orchestra o.l.v. Sander Teepen. Verder maken ook Alex Klaasen en Brigitte Kaandorp een verschijning om de zaal mee te nemen in de wereld van de operette.

Feest der herkenning
Van Johan Strauss langs een kartonnen ballet naar de Parelvissers: Steefs O. Show is een feest der herkenning. Meeslepende aria’s, tranentrekkende duetten, spectaculaire decors en vooral humor voeren de boventoon. De voorstelling brengt beroemde stukken uit de opera en operette. Hieruit zal voor iedereen blijken dat opera veel dichterbij en minder serieus is dan misschien gedacht wordt.

Steefs O. Show is exclusief in Luxor te zien tijdens O. van 20 t/m 29 mei 2022. Tickets voor de voorstelling zijn verkrijgbaar via www.luxortheater.nl.

Meest recente berichten

Altijd up to date

Meld je aan voor de O. nieuwsbrief

Locatie

O. gebruikt haar stad als podium en decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkel, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

This website uses cookies to optimize the user experience and to optimize our service. Detailed information and how to withdraw consent at any time can be found in our privacy policy.

I understand