Programma Tickets

25.04.2022

O. zoekt strandgangers en zonaanbidders!

https://o-festival.nl/o-zoekt-figuranten/

Voor de voorstelling Sun & Sea van woensdag 25 t/m zondag 29 mei 2022 zoekt O. Rotterdammers die al zonnebadend, boek lezend, of badmintonnend willen figureren op het strand van O.! 

O. presenteert Sun & Sea
O. is een internationaal festival voor opera, muziek en theater op diverse locaties in Rotterdam. Dit jaar vindt O. plaats van 20 t/m 29 mei. In samenwerking met Brutus en Revolt presenteert O. de performance Sun & Sea (winnaar Gouden Leeuw, De Biënnale van Venetië 2019). Een baanbrekende opera-performance in spectaculaire vorm, op een unieke locatie in Rotterdam; Ferro.

Strandgasten gezocht!
Het O. strand is een dwarsdoorsnede van Rotterdam en is daarom open voor Rotterdammers van alle leeftijden en in alle soorten en maten. Kom dus vooral ook met je familie, je hond en je koelbox. Net als bij je normale strandbezoek kun je op het O. strand vrij bewegen, kletsen, spelletjes spelen, tijdschriften lezen of zandkastelen bouwen. Figureren op het strand is op vrijwillige basis, er is geen onkostenvergoeding aanwezig.

De voorstellingen vinden plaats op:
Woensdag 25 mei t/m zaterdag 28 mei van 14:00 – 18:00
Zondag 29 mei van 12:00 – 16:00

Aanmelden
Wil jij een uniek dagje strand, omgeven door zang, muziek én op een te gekke locatie? Meld je dan HIER zo snel mogelijk aan via het  aanmeldformulier. Heb je geen Gmail account? Download dan HIER het aanmeld formulier en verstuur deze ingevuld naar loes@o-festival.nl

Na je aanmelding krijg je zo snel mogelijk bericht of je geselecteerd bent.
Heb je meer informatie nodig? Neem contact op via loes@o-festival.nl

Meest recente berichten

Altijd up to date

Meld je aan voor de O. nieuwsbrief

Locatie

O. gebruikt haar stad als podium en decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkel, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

This website uses cookies to optimize the user experience and to optimize our service. Detailed information and how to withdraw consent at any time can be found in our privacy policy.

I understand