Programma Tickets

23.07.2021

O. nog maar één maand te gaan!

https://o-festival.nl/o-nog-maar-een-maand-te-gaan/

Update (ma 26 juli 2021): O. valt niet onder de meerdaagse festivals met overnachting, waarop de nieuwe aanscherping van maatregelen van toepassing is. Kortom: we gaan door!

Op maandag 23 augustus trappen we het festival af met een dag vol first dates, (wereld)premières, work-in-progress en een late night. Want ja, we gaan door! We lieten je al weten dat O. een coronaproof 1,5 meter event met beperkte capaciteit wordt. Ook met de aangescherpte overheidsmaatregelen die per 10 juli j.l. zijn in gegaan, kan O. veilig in augustus plaatsvinden zonder test- en/of vaccinatiebewijs.

Wacht daarom niet te lang met bestellen van (dag)tickets, ook omdat we voor een aantal voorstellingen al een ticket alert kunnen geven. Zo zitten een aantal slots van Quarantaine Eiland al volgeboekt en zijn er voor Ring of Resilience op de openingsavond geen tickets meer te krijgen. Klik hier om direct jouw O. ervaring te boeken!

Laat je als voorproefje verwonderen door de preview trailer hieronder, met hierin een kleine sneak peek van de voorstellingen.

Muziek: Rosa Ensemble – Rude Manners (Waanzee)

Meest recente berichten

Altijd up to date

Meld je aan voor de O. nieuwsbrief

Locatie

O. gebruikt haar stad als podium en decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkel, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

This website uses cookies to optimize the user experience and to optimize our service. Detailed information and how to withdraw consent at any time can be found in our privacy policy.

I understand