Programma Tickets

26.08.2021

Tobias Kokkelmans vertrekt bij O.

https://o-festival.nl/tobias-kokkelmans-vertrekt-bij-o/

Onze fantastische collega Tobias Kokkelmans gaat ons na de lopende editie van O. verlaten. Hij wordt de nieuwe directeur-bestuurder van het Nederlands Theaterfestival.

Tobias is de afgelopen acht jaar medebepalend geweest voor het artistiek profiel van O. Hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de positie die het festival onder de naam Operadagen Rotterdam bij kunstenaars en publiek heeft verworven. Zijn oog voor talent, zijn ongelofelijk liefde en kennis voor muziek en theater en zijn warme persoonlijkheid gaan we keihard missen. We bedanken Tobias voor zijn grote verdiensten voor het festival.

We zijn ook blij voor Tobias. Zelfs een beetje trots dat hij zo’n mooie stap mag maken en we wensen hem vele succesvolle jaren bij TF.

Elk vertrek laat ook ruimte. Ruimte voor een nieuwe artistieke impuls en nieuwe ideeën. Per direct zoeken we dan ook een nieuwe collega, een lid van het artistieke team. Klik hier voor de volledige vacaturetekst.

Meest recente berichten

Altijd up to date

Meld je aan voor de O. nieuwsbrief

Locatie

O. gebruikt haar stad als podium en decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkel, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

This website uses cookies to optimize the user experience and to optimize our service. Detailed information and how to withdraw consent at any time can be found in our privacy policy.

I understand