Programma Tickets

31.01.2022

de Doelen X O. 2022

https://o-festival.nl/de-doelen-x-o-2022/

O. en de Doelen zetten de stevige relatie voort in een vernieuwde samenwerking! Al vele jaren werken O.(peradagen Rotterdam) en de Doelen samen, o.a. aan eigen producties met het Rotterdam Philharmonisch Orkest. Samen met het artistieke team maken we komende jaren een geweldig programma voor dit iconische gebouw. Met concerten, voorstellingen en makers die passen bij de Doelen, een concertgebouw dat staat voor traditie en klasse maar ook voor vernieuwing en een frisse blik op ons erfgoed.

Tijdens O. in mei 2022 beleef je in de Doelen de confronterende én poëtische voorstelling #uncut, video-concert The Garden met Claron McFadden en Songs of Nature, een ode aan de natuur met Händel en nieuwe composities. De verkoop voor deze voorstellingen is gestart via de website van de Doelen.

O. 2022 vindt plaats van 20 t/m 29 mei 2022, all over Rotterdam. Dompel je volledig onder in de wereld van O. met een passe-partout (nu verkrijgbaar!). Verkoop van (dag)tickets via O. start in het voorjaar van 2022.

 

Meest recente berichten

Altijd up to date

Meld je aan voor de O. nieuwsbrief

Locatie

O. gebruikt haar stad als podium en decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkel, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

This website uses cookies to optimize the user experience and to optimize our service. Detailed information and how to withdraw consent at any time can be found in our privacy policy.

I understand