Programma Tickets

14.09.2022

Rajiv Bhagwhanbali wint Doro Siepelprijs

https://o-festival.nl/rajiv-bhagwhanbali-wint-doro-siepelprijs/

Wethouder Said Kasmi (Onderwijs, Cultuur en Evenementen) reikte op 13 september j.l. tijdens de jaarlijkse Rotterdamse Cultuurborrel de Doro Siepelprijs uit aan Rajiv Bhagwanbali. Rajiv is aan O. verbonden als creative director en maakte voor het festival o.a. Home Sweet Home (2020) en ICONS (2021).

“Deze Rotterdammer is dankzij de samenwerking met en voor verschillende organisaties een enorme verbinder tussen traditioneel en nieuw, tussen klein en groot, tussen oud en jong. De projecten zijn altijd een feestje, soms ingetogen, soms uitbundig. Maar altijd gaat het over vieren wie je bent en samen naar de toekomst kijken”, aldus de jury.

De Doro Siepelprijs is een prijs voor een Rotterdamse culturele organisatie of persoon die zich inspant voor het aantrekken van nieuw publiek. De prijs bestaat uit een bedrag van 10.000 euro en een wisseltrofee. De wisseltrofee is een kunstobject van de Rotterdamse kunstenaar Tiwánee van der Horst.

Meest recente berichten

Altijd up to date

Meld je aan voor de O. nieuwsbrief

Locatie

O. gebruikt haar stad als podium en decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkel, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

This website uses cookies to optimize the user experience and to optimize our service. Detailed information and how to withdraw consent at any time can be found in our privacy policy.

I understand