Programma Tickets

11.08.2021

AVL Mundo

https://o-festival.nl/avl-mundo-x-o/

AVL Mundo & O. team up! Een betoverende locatie als perfect decor voor O.. Van 23 – 29 augustus zijn de héle week – van vroeg tot laat – voorstellingen te beleven in deze ruige ruimte. Ook de beeldentuin (mét digitale rondleiding!) is geopend, en de bar van het Keilecafé in de tuin is de hele week je go-to voor food & drinks. In het beeldenpark bij de werkplaats van Atelier Van Lieshout kun je wandelen, vrienden en onbekenden ontmoeten, tot rust komen en de kunst van AVL ontdekken.

“Voor mij is de combinatie van dit magische gebouw en opera- en muziekperformances die de veelbelovende makers brengen uniek te noemen. Tijdens O. kun je de hele dag in de creatieve, fantasierijke wereld van AVL én van O. ronddwalen. Wat een ervaring!” – Guy Coolen, Artistiek directeur O.

“Net als O. probeert AVL Mundo met haar programma open te breken door bezoekers te prikkelen. Geweldig dat dit jaar het festival doorgaat en wij kijken er enorm naar uit om O. met haar team, bezoekers en alle makers bij ons te verwelkomen.” – Hanneke Beynen, Directeur AVL Mundo

Alle O. voorstellingen bij AVL Mundo van 23 – 29 augustus 2021:

Serenade
Louis Janssend & Desnor (BE) | Een ode aan de liefde in al haar complexe facetten 

BALLADE VAN BODIE
Kassett | Filosofische western-voorstelling aangevoerd door countrysongs

While we live
Resonate Productions, Andrea Voets | Documentaire-concert waarin muziek en journalistiek elkaar kruisen

No-one Show
Futurists Foundation / Jerzy Bielsky
Meeslepende theaterervaring combineert 360º VR-film en live performance

We’ll Never Let You Down
Stichting Cellosonate & OT Rotterdam | Cello-opera als liefdevol eerbetoon aan legendarische celliste Jacqueline du pré

Late Night Lullabies: Sluimer – ambient barok
Zefiro Torna (BE) | Dromerig brouwsel van barokmuziek, electronics en cocktails

Poor Thing
VOX Muziektheater, Linde Schinkel & Martine van Dithuyzen | Muziektheater met melancholische luitliederen en een magisch meubelstuk

Holle Haven
Gaea Schoeters, Annelies Van Parys, Els Mondelaers & Lies Colman | Slam-performance combineert spoken word en hedendaagse klassieke muziek

La Loba
Hélène Vrijdag & Timo Tembuyser | Operaduet als manifest voor fluïditeit

O. Cinema
Doorlopend filmprogramma met short movies, docu’s, videoclips en online projecten

In aflevering 5 van de O. podcast ‘Zijn ze nou helemaal bevlogen?’ zijn Andrea Voets (While we live) en Frank Siera (BALLADE VAN BODIE) te gast in de beeldentuin van AVL Mundo. Een gesprek over schijnbare tegenstellingen; levenslust, doodsangst en koffie als drijfveren en het onderzoeken van nieuwe genres. Bekijk deze podcast hieronder via YouTube of luister via Spotify.

Meest recente berichten

Altijd up to date

Meld je aan voor de O. nieuwsbrief

Locatie

O. gebruikt haar stad als podium en decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkel, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

This website uses cookies to optimize the user experience and to optimize our service. Detailed information and how to withdraw consent at any time can be found in our privacy policy.

I understand