Programma Tickets

18.05.2022

Podcast 2022 | Afl. 3 & 4 – The World’s Wife, Sheba & Portretten in Concert | Zijn ze nou helemaal bevlogen?

https://o-festival.nl/podcast-2022-afl-3-4-the-worlds-wife-sheba-portretten-in-concert-zijn-ze-nou-helemaal-bevlogen/

Podcast Afl. #3 | The World’s Wife

The World’s Wife is dit jaar de openingsvoorstelling van het festival. We spreken operaregisseur Jorinde Keesmaat over kwetsbaarheid in/en het vinden van onze eigen stem, het proces van jezelf planten in concrete en symbolische aarde, het laveren tussen het dierlijke en de controle en het dansen op het snijvlak van het onmogelijke.

De openingsvoorstelling van O. 2022 ‘The World’s Wife‘ is te zien op vrijdag 20 mei 2022, gevolgd door de First Night met pop-ups en sneak peaks van festival makers.

Bekijk de (video)podcast hieronder via YouTube of klik hier om te beluisteren via Spotify.

Podcast Afl. #4 | Portretten in Concert & Sheba

Duizendpoten Miranda Lakerveld en Annelinde Bruijs gaan met ons in gesprek over betekenis geven aan het werken in de wijk. We meanderen langs grote en kleine vragen, staan stil bij artistieke stamina, verlangens, leegte en vloerkleden.

De voorstellingen Portretten in Concert (za 21 – zo 29 mei) en Sheba (28 & 29 mei) zijn te zien tijdens O. 2022.

Bekijk de (video)podcast hieronder via YouTube of klik hier om te beluisteren via Spotify.

Over ‘Zijn ze nou helemaal bevlogen’
Kunstenaars, componisten, makers, zangers. Het is een intrigerend soort. Wat bezielt deze mensen om deze tijden dit werk te blijven doen? In ‘Zijn ze nou helemaal bevlogen?’ gaat Simone van Hulst met makers in gesprek, om geïnitieerd te raken in de wondere wereld van bezieling.

Interviews: Simone van Hulst
Technische leiding: Björn Plooster
Algemene ondersteuning: Lian Meijaard

Meest recente berichten

Altijd up to date

Meld je aan voor de O. nieuwsbrief

Locatie

O. gebruikt haar stad als podium en decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkel, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

This website uses cookies to optimize the user experience and to optimize our service. Detailed information and how to withdraw consent at any time can be found in our privacy policy.

I understand