Programma Tickets

01.04.2021

Waanzee

https://o-festival.nl/waanzee/

Waanzee is een tweekoppig rockmonster; stuwende grooves en extatische zangpartijen. Maar Waanzee heeft ook een boodschap: een betere en duurzame wereld, vrijheid, gelijkheid en bescherming van de zwakkeren. Het publiek juicht mee met de idealistische boodschappen van frontman Rex. Maar naarmate het concert vordert transformeert de band zich tot een ‘dark crusader’. De toon wordt grimmiger, duisterder en radicaler. Is echte verandering wel mogelijk zonder een vorm van geweld? Ons utopia ligt feitelijk voor het oprapen; geven we Rex die kans? En tegen welke prijs?

Extra: Tijdens de premiere van Waanzee bij O. zal ook het gelijknamige vinyl album releasen. De eerste single is out there: ‘Rude Manners’. Luister het voorproefje van de voorstelling hieronder via o.a. Spotify.

O. 2021 gaat door: we verplaatsen het festival naar 23 – 29 augustus!  De verkoop van passe-partouts is gestart. Het volledige programma maken we bekend op ma 10 mei om 14.00 uur. En vanaf dan kun je ook dagtickets en losse tickets kopen.

Meest recente berichten

Altijd up to date

Meld je aan voor de O. nieuwsbrief

Locatie

O. gebruikt haar stad als podium en decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkel, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

This website uses cookies to optimize the user experience and to optimize our service. Detailed information and how to withdraw consent at any time can be found in our privacy policy.

I understand