Programma Tickets

25.02.2023

Roodkapje x O. 2023: Mud and Sticky Band

https://o-festival.nl/roodkapje-x-o-2023-mud-and-sticky-band/

O. en Roodkapje bundelen de krachten! Samen met Roodkapje investeert O. in de doorontwikkeling van de muzikale installatie Mud and Sticky Band van kunstenaar Natalia Sorzano naar een voorstelling met live performers tijdens O. 2023. In deze muzikale en stroperige performance komen de sculpturale leden van de band tot leven door de activering van live performers.

De muzikale installatie Mud and Sticky Band: An Awakening is van 25 februari t/m 2 maart 2023 te zien als tentoonstelling in Roodkapje. Vervolgens gaat Natalia Sorzano met live performers en zangers aan de slag om de installatie tot leven te wekken. Het resultaat is als voorstelling te zien tijdens O. 2023 op 20 en 21 mei, met op zaterdag een afterparty.

Over de samenwerking:
“Roodkapje is een inspirerend laboratorium waar kunst en eten en alles daartussen samenkomt. Voor O. een heerlijke plek om de grenzen van opera te verleggen en samen te onderzoeken waar visuele kunst, performance en zang elkaar ontmoeten.” – Hans Blik, zakelijk directeur O.

Meest recente berichten

Altijd up to date

Meld je aan voor de O. nieuwsbrief

Locatie

O. gebruikt haar stad als podium en decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkel, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

This website uses cookies to optimize the user experience and to optimize our service. Detailed information and how to withdraw consent at any time can be found in our privacy policy.

I understand