Programma Tickets

12.08.2021

OPEN Rotterdam onderzoekt ICONS | Afl. 2 – Lata Mangeshkar

https://o-festival.nl/open-rotterdam-onderzoekt-icons-afl-2-lata-mangeshkar/

Ze is een superster wiens faam ver buiten India en Suriname reikt. Ze zong in talloze Bollywoodfilms en heeft een record van meer dan 25.000 liedjes op haar naam staan: Lata Mangeshkar. Voor veel Rotterdammers hoort ze bij alle momenten in het leven. De Indiase zangeres staat centraal in de tweede aflevering van de OPEN Rotterdam docu serie ICONS.

De Indiase zangeres staat centraal in de tweede aflevering van de docu serie ICONS, waarin OPEN Rotterdam deze zomer in een vijfdelige televisieserie onderzoekt wat deze zangeressen voor Rotterdammers betekenen. De voorstelling ICONS is te zien van 25 – 28 aug 2021 in Theater Zuidplein. Klik hier voor meer info & tickets.

Klik hier om aflevering 1 terug te kijken over de legendarische zangeres Cesária Évora

Meest recente berichten

Altijd up to date

Meld je aan voor de O. nieuwsbrief

Locatie

O. gebruikt haar stad als podium en decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkel, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

This website uses cookies to optimize the user experience and to optimize our service. Detailed information and how to withdraw consent at any time can be found in our privacy policy.

I understand