Programma Tickets

15.08.2021

Corona gezonheidscheck

https://o-festival.nl/corona-gezonheidscheck/

We vragen je om voorafgaand aan je bezoek een gezondheidscheck te doen:

I. Heb je in de afgelopen 24 uur een of meerdere van onderstaande klachten last gehad?

  • Hoesten
  • (Milde) Verkoudheidsklachten zoals loopneus of keelpijn
  • Verhoging of koorts
  • Benauwdheid

II. Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met een of meerdere van bovenstaande klachten, in het bijzonder koortsverschijnselen en/of benauwdheidsklachten?

III. Heb je het coronavirus gehad en is dit de afgelopen 5 dagen vastgesteld (via een lab-test)

IV. Heb je een huisgenoot/gezinslid met het coronavirus en heb je in de afgelopen 5 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?

Indien je een of meerdere van deze bovenstaande vragen met JA beantwoordt kunnen we je helaas niet welkom heten op het festival. We verzoeken je dan ook niet naar het festival te komen.

Krijg ik mijn geld terug bij klachten?
Geef bij griep- of verkoudheidsklachten je los aangeschafte ticket(s) het liefst door aan iemand anders (dagtickets en passe-partouts zijn wel persoonsgebonden). Lukt het niet om iemand anders blij te maken met je ticket of heb je een dagticket? Dan kun je je tot 8.00 uur ’s ochtends op de dag van de voorstelling(en) je afmelden via tickets@o-festival.nl o.v.v. gezondheidscheck. Je ontvangt dan het aankoopbedrag terug, excl. orderkosten.

Heb je een passe-partout of dagticket? Dan kun je op de website door in te loggen op je account de bestelde tickets te annuleren. Mocht je meerdere dagen niet kunnen komen door klachten, stuur dan ook een mail naar tickets@o-festival.nl om het aankoopbedrag van de passe-partout terug te krijgen.

Kun je niet naar het festival komen wegens aangescherpte reis- en verplaatsingsmaatregelen vanuit de overheid? Dan kun je tot 8.00 uur ’s ochtends op de dag van je bezoek de tickets annuleren en het aankoopbedrag terugvragen via tickets@o-festival.nl o.v.v. reisbeperking.

Meest recente berichten

Altijd up to date

Meld je aan voor de O. nieuwsbrief

Locatie

O. gebruikt haar stad als podium en decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkel, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

This website uses cookies to optimize the user experience and to optimize our service. Detailed information and how to withdraw consent at any time can be found in our privacy policy.

I understand