Programma Tickets

11.08.2021

Podcast 2021 | Afl. 5 – AVL MUNDO | Zijn ze nou helemaal bevlogen?

https://o-festival.nl/podcast-2021-afl-5-avl-mundo-zijn-ze-nou-helemaal-bevlogen/

Andrea Voets en Frank Siera vergezellen ons op een koude avond in de beeldentuin van AVL Mundo. Een gesprek over schijnbare tegenstellingen; levenslust, doodsangst en koffie als drijfveren en het onderzoeken van nieuwe genres.

AVL Mundo & O. team up! Een betoverende locatie als perfect decor voor O.. Van 23 – 29 augustus zijn de héle week – van vroeg tot laat – voorstellingen te beleven in deze ruige ruimte. Ook de beeldentuin (mét digitale rondleiding!) is geopend, en de bar van het Keilecafé in de tuin is de hele week je go-to voor food & drinks. Klik hier voor meer info over de samenwerking en voorstellingen op deze locatie.

Bekijk de (video)podcast hieronder via YouTube of klik hier om te beluisteren via Spotify.

Kunstenaars, componisten, makers, zangers. Het is een intrigerend soort. Wat bezielt deze mensen om deze tijden dit werk te blijven doen? In ‘Zijn ze nou helemaal bevlogen?’ gaat Simone van Hulst met makers in gesprek, om geïnitieerd te raken in de wondere wereld van bezieling.

Interviews: Simone van Hulst
Technische leiding: Björn Plooster
Algemene ondersteuning: Lian Meijaard

Meest recente berichten

Altijd up to date

Meld je aan voor de O. nieuwsbrief

Locatie

O. gebruikt haar stad als podium en decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkel, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

This website uses cookies to optimize the user experience and to optimize our service. Detailed information and how to withdraw consent at any time can be found in our privacy policy.

I understand