Programma Tickets

29.01.2021

ICONS

https://o-festival.nl/icons-verhalen-legendarische-zangeressen/

Een cross-over eerbetoon aan de kracht van vijf fenomenale stemmen: Aretha Franklin, Cesaria Evora, Maria Callas, Lata Mangeshkar en Bülent Ersoy. Een bijzondere multidisciplinaire ervaring met muziek, spoken word, street art en (paal)dans.

ICONS. Verhalen over legendarische zangeressen is een productie van Operadagen Rotterdam i.s.m. OPEN Rotterdam en Theater Rotterdam.

O. 2021 gaat door: we verplaatsen het festival naar 23 – 29 augustus!  De verkoop van passe-partouts is gestart. Het volledige programma maken we bekend op ma 10 mei om 14.00 uur. En vanaf dan kun je ook dagtickets en losse tickets kopen.

Altijd up to date

schrijf je in voor de O. nieuwsbrief

Locatie

O. gebruikt haar stad als podium en decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkel, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

Deze website gebruikt cookies voor het optimaliseren van de gebruikersbeleving en het optimaliseren van onze service. Gedetailleerde informatie en hoe je toestemming op elk gewenst moment kunt intrekken, vind je in ons privacybeleid.

Ik begrijp het