Programma Tickets

14.05.2024

Za 25 mei op de Kaap: de nieuwe lichting in de Spotlights

https://o-festival.nl/za-25-mei-op-de-kaap-de-nieuwe-lichting-in-de-spotlights/

In het tweede weekend van O. 2024 neemt op zaterdag 25 mei nieuw talent de Kaap over: de nieuwe lichting in de spotlights!

Tussen 13:00 – 20:00 uur kun je een hele dag proeven van werk van nieuwe makers die ready zijn om de status quo te verpletteren en de wereld van muziektheater te herdefiniëren. Zo tonen studenten van de Sandberg-master re:opera hun afstudeerperformances, en ook (oud)studenten van Codarts muziektheater tonen werk. In de werkplaats een performance van Hendrik Aerts die samen met studenten van verschillende kunstopleidingen een voorstelling creëerde.

Met: Nora, een POP-concert, Re:master Opera, Waar het over gaat, Crashen en Paradise Circus Now in de theaters én WARBOEL & MAKTUB (gratis!) op het Deliplein.

Tip: scoor een dagticket voor €35 en plan je route.

Meest recente berichten

Altijd up to date

Meld je aan voor de O. nieuwsbrief

Locatie

O. gebruikt haar stad als podium en decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkel, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

This website uses cookies to optimize the user experience and to optimize our service. Detailed information and how to withdraw consent at any time can be found in our privacy policy.

I understand