Programma Tickets

30.04.2024

W70 | First Dates lunch 25 mei

Voor een complete First Dates ervaring op 25 mei in W70, begin je met een heerlijke lunch in de W70.club, waar het Sococo team voor je klaarstaat, met soep en salade bereid door de Dames van MixBlik. Voor slechts €15 per persoon geniet je van een smakelijk lunchbuffet, inclusief diverse broodjes, huisgemaakte soep, salade en drankjes.

Reserveer je plek door een e-mail te sturen naar reception@w70.club. Er geldt een betalingsverzoek om voedselverspilling te voorkomen.

De lunch begint om 11:30 uur, gevolgd door First Dates: Esther Rispens X Bernardo Beirão om 13:00 uur. Mis deze kans niet om jezelf te verwennen en nieuwe muzikale ervaringen op te doen!

Altijd up to date

Meld je aan voor de O. nieuwsbrief

Locatie

O. gebruikt haar stad als podium en decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkel, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

This website uses cookies to optimize the user experience and to optimize our service. Detailed information and how to withdraw consent at any time can be found in our privacy policy.

I understand