Programma Tickets

30.04.2024

Geweld & Vibrato: Wereldmuseum Rotterdam X O.

Rondom de voorstelling Geweld en Vibrato (Huba de Graaff, HIIIT) is er een bijzondere samenwerking met Wereldmuseum Rotterdam!

Wereldmuseum Rotterdam X O.: Rondleiding 
Zondag 19 mei organiseert Wereldmuseum Rotterdam, speciaal voor de bezoekers van Geweld & Vibrato, een rondleiding door de tijdelijke tentoonstelling Kolonialisme en Rotterdam.

Tijden rondleiding: 11.30u, 13.00u of 14.30u
Duur rondleiding: 60 min, prijs: €8 (Op vertoon van je O. ticket voor Geweld & Vibrato)
Klik hier om een ticket te kopen voor een van de rondleidingen.

Ook is het mogelijk om met 50% korting het Wereldmuseum en de tentoonstellingen zelfstandig te bezoeken t/m 3 november 2024, op vertoon van je O. ticket voor Geweld & Vibrato.

Inleiding Geweld & Vibrato: donderdag 23 mei – 19:30 uur
Voorafgaand aan de voorstelling op 23 mei gaan de makers van deze onorthodoxe opera in gesprek met tentoonstellingsmaker van het Wereldmuseum Rotterdam: Maria Rey-Lamslag. Een gesprek over hoe je als maker omgaat met nog bestaande scheve machtsverhoudingen uit het koloniale verleden en de blik waarmee je werkt.

De voorstelling Geweld & Vibrato is op 21, 22 en 23 mei tijdens O. te zien in TR25 Schouwburg.

Altijd up to date

Meld je aan voor de O. nieuwsbrief

Locatie

O. gebruikt haar stad als podium en decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkel, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

This website uses cookies to optimize the user experience and to optimize our service. Detailed information and how to withdraw consent at any time can be found in our privacy policy.

I understand