Programma Tickets

Van O. Lab naar O. première met jouw support

Doneer en help een nieuwe maker een voorstelling verder te ontwikkelen

Koop je een ticket voor O.? Steun ons dan ook met een donatie! Jouw bijdrage maakt iets heel bijzonders mogelijk: we geven met de verzamelde donaties één maker de kans een O. Lab work in progress uit te werken naar een voorstelling met première tijdens O. in 2023! Je draagt dus direct bij aan het maken van een nieuwe voorstelling!

Na het festival vragen we een van de makers om met jouw steun als fan van O. een voorstelling verder te ontwikkelen voor O. 2023. Tientallen kaartkopers hebben al gedoneerd, jij toch ook? Help mee om het bedrag op te laten lopen!

Over O. Lab
O. Lab is te zien van maandag 20 t/m zondag 29 mei a.s. in WORM. In WORM wordt zeven dagen lang gewerkt door de makers van morgen. En, de deuren van de werkplaats staan wagenwijd open. Loop naar binnen en laat je verbeelding de vrije loop. Want: niets is kant en klaar. Alles is een work in progress. O. Lab is één grote creative space waar makers actuele onderwerpen oppakken en nieuw werkt ontstaat. Of mislukt, dat kan én mag ook in een lab. Tijdens O. Lab delen makers hun ideeën en bevindingen als eerste met jou. Zit op de eerste rij van het maakproces!

“Tijdens O. Lab laat ik me net als onze bezoekers verrassen door de experimenten en werk-in-uitvoeringen van deze jonge nieuwe makers. Ik treed het laboratorium WORM binnen op zoek naar een geslaagde proef.”

Guy Coolen – Artistiek directeur

Always up to date

Sign up for the O. newsletter

Locatie

O. gebruikt haar stad als podium en decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkel, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

This website uses cookies to optimize the user experience and to optimize our service. Detailed information and how to withdraw consent at any time can be found in our privacy policy.

I understand