Programma Tickets

02.05.2023

O. op de Kaap: thriller-opera, rauwe ballades en ‘motherfokking’ musical

https://o-festival.nl/o-op-de-kaap-thriller-opera-rauwe-ballades-en-motherfokking-musical/

O. programmeert opera, muziek en theater all over de stad. Nieuw in 2023 is onze take-over van Katendrecht, in samenwerking met Theater Walhalla en Verhalenhuis Belvédère. ‘Op de Kaap’ zijn van vr 18 t/m za 27 mei acht verschillende producties te zien van o.a. Flip Noorman & ‘de Moordmannen’, Collectief Ludvik, KASSET & Ikarai, Cello Sonate i.s.m. OT en NANOEK. Check hier het volledige programma op de Kaap. En download hier het ‘O. op de Kaap’ blokkenschema.

Combineer in het eerste deel van O. je bezoek aan Katendrecht met Solitude Hotel op de Wilhelminapier, even de beroemde ‘Hoerenloper’ over en je bent er.

“De Kaap met haar talloze verhalen, haar festivaltraditie en levensliederen….daar mag een festival als O. gewoon niet ontbreken. Samen met Theater Walhalla en Verhalenhuis Belvedere zet O. in 2023 vol in op De Kaap. Met jonge makers en oudgedienden, met nieuw Nederlands muziektheater, kleinkunst en een brave new musical!” – Hans Blik, zakelijk directeur O. 

Meest recente berichten

Altijd up to date

Meld je aan voor de O. nieuwsbrief

Locatie

O. gebruikt haar stad als podium en decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkel, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

This website uses cookies to optimize the user experience and to optimize our service. Detailed information and how to withdraw consent at any time can be found in our privacy policy.

I understand