hear something you’ve never seen.

Kies jouw O. beleving

Nog maar 1 maand te gaan! Boek nu jouw O. ervaring.

Tickets

O. Tickets

Kies jouw O. beleving

Je kunt op verschillende manieren de wereld van O. ontdekken. Er zijn dagtickets waarmee je op één dag verschillende voorstellingen ziet en een passe-partout die je een week lang ons festival laat ervaren. Maar je kunt ook losse tickets kopen. Het is aan jou!

Losse tickets

Duik in het programma van O. 2021 en koop ticket(s) voor voorstelling(en) die je absoluut niet wil missen. De verkoop van losse tickets start op maandag 10 mei 2021.

Naar programma updates

Dagtickets

Met een dagticket stel je jouw eigen programma samen: er valt genoeg te zien en kiezen want op deze (vrije) dagen hebben we van 11.00 tot 23.00 programmering. De verkoop van dagtickets start op maandag 10 mei 2021.

Meer over dagtickets

Passe-partout

Een week lang naar O. voor een vaste prijs (het kan!). Bepaal van dag tot dag je eigen programma, kies een voorstelling en bestel.

Koop een passe-partout

Door de jaren heen

O. Highlights

Het O. team heeft een mooie selectie van highlights voor je op een rijtje gezet. Wat waren de memorabele voorstellingen van afgelopen jaren? Wat heb je gemist en waar was jij bij?

Always up to date

Sign up for the O. newsletter

Locatie

O. gebruikt haar stad als podium en decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkel, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

This website uses cookies to optimize the user experience and to optimize our service. Detailed information and how to withdraw consent at any time can be found in our privacy policy.

I understand